söndag, december 16, 2007

Bajs!

Vilken sorts bajsform är mest konstnärlig? Till viss del beror ju sånt på vad man ätit och vilken färg och konsistens man får fram. Exempelvis så är ju kanske den hårda vanliga formen estetisk i vissas ögon, fast samtidigt så är den ju vanlig, man får den ju varje dag.

Så då kanske den mer lösa varianten med luftfickor i är mer godtagbar om inte annat så är den intressantare, det blir ju mer gödselspridare av den. Det finns ju en variant som bara rinner ut fast den blir mer konstnärlig om den blandas med en hård del så man får ta i så det kommer ut ordentligt.

Visserligen så finns det än ännu hårdare variant fast med mindre vätska i så den är nästan svart och den är ju faktiskt ganska konstaktig.

Men den mest konstnärliga formen är nog ändå en kraftig diarré som sprutar ur stjärten..... Eller ni kanske har egna favoriter?

Hela det här inlägget tillägnar jag en kvinna som inte bara bestämde vad inlägget skulle handla om, hon är också en kvinna som verkligen gillar bajs!

4 kommentarer:

Sarha sa...

Mest gillar jag när det är mat i bajset, om man t.ex. har ätit linfrön, så brukar dom rinna rakt igenom, eller majskornets "skal" så att säga, det är konstnärligt!

Martin sa...

fast konstnärlig mat är ju paprika och sånt, det blir så fina kontraster

Sarha sa...

Fast nu var det väl inte konstnärligt mat vi pratade om, utan konstnärligt bajs?

Martin sa...

exakt och äter man röd, grön och gul paprika samtidigt så blir bajset konstnärligt. det maximala är naturligtvis att försöka få in alla regnbågens färger i bajset...

och där ser man, där har du dagens utmaning :p