måndag, juni 15, 2009

Trodde aldrig jag skulle säga detta...

Men jag håller med Staffan Lindeborg men innan ni fördömer mig så måste ni veta vad han sagt. Idag när han kommenterade matchen mellan Egypten och Brasilien och det stod 3-3 så sa han "fem är bra men sex är bättre" och jag är ju säker på att han inte menade på ett snuskigt sätt men jag tolkade det ju snuskigt och då måste jag ju hålla med honom för visst är fem bra men visst fasen är sex mycket bättre, eller hur?

9 kommentarer:

Evil Runar sa...

Jag tycker det är läge för ett woody Allen-citat. "Sex mellan två människor är vackert. Mellan fem är det fantastiskt..."

Martin sa...

Jag tror snarare att sex mellan fem personer är bra jävla krångligt. Var är hålet liksom... :p

Evil Runar sa...

All sex är inte penetrationssex, och lyckas man med jobbet få ihop en femkant så ser man nog till att det blir bra ;)

riksomengris sa...

Kan ju bara vara jag, men sex med Staffan Lindeborg lockar inte så vidare värst. Oavsett hur många andra läckerbitar som är inblandade.

Martin sa...

@Evil Runar: Visserligen sant men någon sorts penetration lär ju förekomma. Sen kan man nog bli lite paranoid av alla kroppar och händer...

@Andurs: Fast Staffan Lindeborg kanske är en jävel på sex, kunde ju vara en upplevelse...

Sarha sa...

@Martin: eller så är det du som bara är jäkligt pryd. Även om en person är i en grupp av fem så sitter ju hålen på exakt samma ställe som när de är ensamma.

Martin sa...

@Sarha: Jag tror aldrig att jag kan bli beskyld för att vara pryd. Det jag funderar på är mer logistiken om man är fem per. Fem pers ger ju valmöjligheter mellan tio till femton hål, ännu färre om dom som är med inte är bi. Hur väljer man hål, lägger man sig i en hög och hoppas att man/det ska glida in nåt?

Hur undviker man sen att komma ivägen för varandra? Fem pers tar ju upp mycket plats liksom...

Sarha sa...

du borde kolla lite mer på youporn.com, eller nåt... ;P

Martin sa...

Jamen då kan jag ju skylla på det när jag tittar på youporn, jag tittar bara i utbildningssyfte...:p