lördag, juni 23, 2007

Idiot!

Jag hade glömt varför jag inte gillar Dennis Miller, som tur är finns youtube som kan påminna mig!

5 kommentarer:

riksomengris sa...

har inte sett länken, men Dennis Miller är jooooooooooooooooobbig. Har man sen hört honom berätta om sin humor så blir man inte gladare. Han berättade om hur han provocerar och slänger ur sig saker som gör folk arga. Sen hoppas han att folk tar det som humor. Och om folk blir arga, så får de bara till att tåla det

Men nu har du förstås en länk där han visar snoppen och den är ful och du har onda minnen av den...

Martin sa...

Om jag hade haft en länk med Dennis Millers snopp kan du vara lugn för att jag inte skulle skriva om den här! av den enkla anledningen att jag skulle varit blind efter att ha sett den.

han är jobbig med sin patriothumor som att han med sitt flaggviftande på nåt sätt rättfärdigar hans egna åsikter! sen att dom är skit bryr han sig inte så mycket om

riksomengris sa...

Han gör det för hyrans skull? Verkar vara en go, fin pojke. Om än skäggig. Vilket för oss in på hans snopp. Jag tror han har komplex, och att det kan hjälpa till med hans usla aggro-humor.

Martin sa...

Det skulle ju förklara en hel del av varför han är som han är! Tyvärr är det inte lätt att kritisera honom, han brukar vara väldigt påläst och om det verkligen kniper kommer han ju undan med att bara vara en komiker:

riksomengris sa...

Jo. Suck. Det är synd att man inte måste vara rolig för att vara en komiker.