fredag, juli 06, 2007

Sommarslentrian någon?

Det finns tillfällen då man kommer på sig själv med att vara slentrian. Man går upp ungefär vid samma tid varje morgon, man äter ungefär samma sorts frukost som man alltid gör. Man startar sin dator utan någon annan anledning än att den står där, man surfar runt på samma webbsidor som alltid för att se om det hänt något (absolut ingenting). Man duschar och som vanligt svär man när man märker att det blir översvämmning på badrumsgolvet igen. Konstigt nog har det inte löst sig själv, varje gång det händer inser man att man borde pratat med hyresvärden om det förlängesen.

Man går in i köket och tittar på högen med disk, man inser att man borde diska men man hoppas på att det ska lösa sig själv på nåt magiskt vis (vi har ju alla sett disney?). När man ändå är i köket inser man att man borde moppa köksgolvet när man ändå håller på..... men man inser också att för att kunna moppa golvet så borde man skaffa en mopp.....

Man hamnar återigen framför datorn med vissa tendenser till att titta på tv också, webbsidorna är fortfarande desamma. Programmen på teven är lite som webbsidorna, desamma som alltid, man slötittar lite och funderar på att göra något vettigt istället. Kvällen faller och man finner sig själv med att chatta om butt pluggs och penisstorlekar (fråga inte....), man lägger sig vid ungefär samma tid som vanligt, när man vaknar igen är det dags att göra om allt igen.

Man borde göra något åt det.....

2 kommentarer:

riksomengris sa...

sluta prata om butt plugs och istället göra nåt åt det?

Martin sa...

Jag är öppen för förslag!!!