måndag, maj 21, 2007

Hemma med juryns pris!

Nu är Skövdespexets äventyr på SM i Örebro över för denna gång med oss hem har vi många intryck och juryns pris. Även om intrycken av de andra spexen var varierande fick vi ändå se saker som vi kan använda oss av, vi har lärt oss en hel del och det var ändå det stora skälet till att åka till Örebro.
Vi lyckades som sagt med att ta hem juryns pris vilket kändes extra roligt då flera medlemmar i andra spex tyckte att vi var värda det, tyvärr fick vi ingen pokal att ta med oss hem men det är ju ändå inte det viktigaste!

Jag tänkte ta tillfället i akt för att skriva min sista hyllning till vår nuvarande regissör, utan henne hade vi aldrig haft en föreställning i år. vi hade faktiskt två regissörer men pga olika skäl fick hon jag ger min hyllning till ta det mesta av ansvaret. Jag menar naturligtvis inte att hon har gjort allt själv, utan resten av oss hade hon bara varit en kvinna med ångest för sitt skolarbete, nu fick hon det även för skådespelare som aldrig lärde sig sina repliker och som aldrig gjorde som hon sa!
Hon regisserade, var med i Pr-gruppen, ledde rekvesitagruppen med både skapande och utförande, hon skötte dekormålningen, hon hade hand om kostymgruppen och det jobb som dom la ner på kostymer, om ni har sett föreställningen så ja, galondräkten är sprungen ur hennes sjuka fantasi!!!!
Hon har hela tiden hållit vår skuta på rätt köl, detta har hon naturligtvis inte gjort alldeles själv men eftersom vi är väldigt få, måste vissa i spexet dra tunga lass och som sagt så har vår regissör dragit det tyngsta lasset. Nu måste sägas att allt inte varit en dans på rosor men även om hon kan vara en "Royal pain in the ass" så kommer vi att sakna henne nu när hon flyttar från stan!!!!!!!

Så det jag vill säga är väl det här; Vi vann juryns pris i Örebro tack vare att vi alltid har kul med varandra och att vi har ett avslappnat sätt gentemot spex och publik men mest av allt så vann vi för att vår regissör drev oss framåt!!!!

Tack!!!

Inga kommentarer: