måndag, juni 30, 2008

Fredrikshavn II...

Nu så fortsätter min reseskildring från Danmark med att vi just hade tagit mark eller lagt till som det också heter. Med bestämda steg så tog vi oss mot centrum av staden men dom mattades något eftersom vi inte visste vart vare sig centrum eller vårat hotell låg, som tur var så hade vi med oss en karta så vi var riktigt turistiga och slutligen så ledde den oss rätt.

Vi bodde på badhotellet det kallades så för att det fanns ett badhus i hotellet, man kunde helt enkelt ta hissen ner till omklädningsrummet och sedan kunde man glida ner i det varma vattnet. Vi bestämde oss för att först kolla vårt hotellrum och sådana saker och eftersom vi var hungriga så begav vi oss ut på stan för att äta. Det vi då insåg var att gå ut och äta i danmark är riktigt dyrt iofs så får man mycket på tallriken och man blir mätt, vi hittade ett ställe där man kunde få en köttbit på 300 gram med tillbehör och det borde man ju bli mätt på iaf. Första dagen gick vi iaf till Jerry's som var en amerikainspirerad grillbar med eget bryggeri som var inglasat så att man kunde titta in eller ner som det var i det här fallet.

Efter maten så gick vi en sväng i staden och insåg snabbt en annan sak, det blåser som faaan i danska kuststäder och eftersom vi hadeblivit nerkylda av vinden så bestämde vi oss för att slänga oss i swimmingpoolen och det kan jag säga att det var riktigt skönt det enda smolket i glädjebägaren var att vattennivån var gjord för barn det fanns iofs en avdelning där det fanns djupare vatten det var även där vågmaskinen fanns så där kunde man ligga och njuta iofs så låg man i skottsektorn från piratskeppen men lite vatten får man ju tåla.

Efter badet så kände vi oss redigt möra så vi la oss och tittade på eller snarare somnade till Foyle's war.

1 kommentar:

Sarha sa...

inte för att vara neggig, men alltså hotell med klass har alla pool och gym, vad är det för slags två stjärniga hotell du brukar bo på? :P