lördag, februari 24, 2007

Trött

Jag är trött på att gruppen av människor som ingår spexet inte kan ta sitt ansvar och vara åtminstone lite vuxna. Att de av nån underlig anledning verkar vilja bli behandlade som dagisbarn, det är och kommer aldrig att vara min eller någon annans uppgift att ta hand om dom.
Vi som var på helgrepet idag fick åtminstone öva på sång och dans vilket efter många om och men faktiskt känns som om det börjar sätta sig. Det är klart det är ju så dags nu! Det stora problemet är ändå att alla danserna inte blivit koreograferade än vilket gör att vi famlar lite i blindo, men imorgon är en annan dag och då blir det ännu mer rep fast då ska vi agera istället.

Funderar på en annan sak, jag såg en ormexpert på animal planet som berättade att Anakondor inte alls äter människor, de (ormarna alltså) äter bara djur som väger mindre än de själva. Detta är intressant då anakondor kan väga mellan 90-100kg. Betyder det att vi som inte väger mer än 60kg inte räknas som människor eller klassas vi som basföda eller är jag för överkänslig när det gäller en orm som kanske är ensam och bara vill kramas?

Inga kommentarer: