lördag, augusti 11, 2007

Bring on the Elephants

Jag var på cirkus igår. Jag blev medbjuden av en vän som fått gratisbiljetter men uj vad tråkigt det var. Inga lejon, tigrar eller elefanter så lång ögat kunde nå men hästar hade dom, hästar och katter. Cirkusen är inte vad den har varit.....

2 kommentarer:

Sarha sa...

Här i vaggeryd var "världens största elfant" på besök, med en cirkus, jag hade lust att klistra upp stora lappar över deras plankat och uppmana till bojkott. Det säger sig nästa sig självt, hur bra kan djur ha det som den mesta tiden transporteras från punkt A till punkt B. Hur ska kunna leva ett "naturligt och värdigt liv" från ett djurperspektiv.

Nä, låt människor underhålla människor och lämna elefanterna och de andra djuren där de hör hemma, på savannen eller i stallet eller i havet eller var det nu än må vara.

Martin sa...

Du borde gjort det.... För jag tror som du säger att tillvaron inte är så munter för de djuren. Sen har jag iofs fått för mig att det är ganska stora restriktioner mot just cirkusar i sverige och vilka djur dom får hålla och hur dom måste transporteras.