torsdag, juni 25, 2015

I stillhetens eviga tystnad...

En tidig sommarmorgon innan någon har vaknat, himlen är blå och inga moln syns så långt ögat kan nå. Fågelsång hörs från träd och buskar, kanske blåser en lätt vind genom träden och frammanar ett stilla rasslande. I det ögonblicket finner jag frid, jag känner mig som ett med universum, jag känner inga tvivel på mig själv, alla bekymmer är som bortblåsta och med ett djupt andetag svävar all frustration och irritation bort. Jag brukar aldrig känna så, det är bara i små korta ögonblick en sommarmorgon eller en stjärnklar höstnatt som jag kan känna en sådan frid. Där jag ensam står i stillhetens eviga tystnad...

onsdag, juni 24, 2015

London hägrar...

Det är första veckan av semestern och imorgon flyger vi till London. Även om det är ca 12 timmar tills planet lyfter så är jag redan nervös, jag flyger nämligen inte så ofta och det gör mig lite darrig. Det ska nog gå bra men om det går åt helvete ska ni veta att jag älskar er alla, även de av er som är frustrerande och irriterande... ;)

I vilket fall ska det bli skönt att komma bort ett tag, förhoppningsvis kan man vila upp sig lite och få ny energi och fylla på inspirationsreserverna lite för det behövs kan man lugnt säga. Det absolut bästa är att vi inte planerat särskilt mycket. Vi ska bara vara kan man säga. Vi vet att vi ska gå på några museum och på "Stomp" på West End och att jag ska hitta lite Fish n' chips också... :)