tisdag, februari 27, 2007

Trade Deadline

Är det over there. naturligtvis är det NHL jag menar och trots lönetaket har en del stora trader gjorts. Bertuzzi till Red Wings kommer ge ett redan bra lag ytterligare en dimension men som Los Angeles Kings fan är naturligtvis traden av Mattias Norström det största, att han skickas till Dallas är iof ett minus! Kings säsong har ju inte varit deras bästa och det enda som varit positivt är väl Frolovs, Kopitars och Cammalleris spel. Förhoppningen är ju att Kings ska kunna börja återuppbyggnaden av sitt lag och så småningom kunna bli en bra klubb igen (läs gå till slutspel)

Drömmar

Nu har det hänt, jag har drömt om en och samma kvinna tre nätter i rad nu. Jag sitter här och intalar mig att mitt undermedvetna inte försöker klargöra något för mig! Det är nog bara en försvarsmekanism för att slippa mardrömmar och andra otrevligheter.

Äh vem försöker jag lura? Jag har fallit......

lördag, februari 24, 2007

Missöde

Bara för att ge lite perspektiv på tillvaron







Trött

Jag är trött på att gruppen av människor som ingår spexet inte kan ta sitt ansvar och vara åtminstone lite vuxna. Att de av nån underlig anledning verkar vilja bli behandlade som dagisbarn, det är och kommer aldrig att vara min eller någon annans uppgift att ta hand om dom.
Vi som var på helgrepet idag fick åtminstone öva på sång och dans vilket efter många om och men faktiskt känns som om det börjar sätta sig. Det är klart det är ju så dags nu! Det stora problemet är ändå att alla danserna inte blivit koreograferade än vilket gör att vi famlar lite i blindo, men imorgon är en annan dag och då blir det ännu mer rep fast då ska vi agera istället.

Funderar på en annan sak, jag såg en ormexpert på animal planet som berättade att Anakondor inte alls äter människor, de (ormarna alltså) äter bara djur som väger mindre än de själva. Detta är intressant då anakondor kan väga mellan 90-100kg. Betyder det att vi som inte väger mer än 60kg inte räknas som människor eller klassas vi som basföda eller är jag för överkänslig när det gäller en orm som kanske är ensam och bara vill kramas?

torsdag, februari 22, 2007

Rep

Idag repade vi och det känns egentligen inte som om vi kommer någonstans, eller det är inte riktigt sant vi närmar oss premiären en dag isänder. Den premiär som är ca tjugo dagar bort och ju närmare vi kommer desto gladare är jag att Sarha är regissör, hon har varit helt fantastisk i att hålla i saker och jag tror inte vi hade haft någon föreställning utan henne. Men men sånt är livet i Skövdespexet och det är bara att gilla läget. Nu ska jag bara försöka lära mig mina repliker och försöka att komma över min extrema nervositet när det gäller solosången jag ska sjunga.

Annars har jag tänkt en del på Howard K Stern eller Anna Nicoles man som han också kallas, han verkar verkligen vara en varm och sympatisk människa som bara såg till hustrus bästa. han är nog inte alls en lycksökare som bara är ute efter pengar!

Början

Det här är mitt första blogginlägg någonsin. Kanske inte så konstigt då detta är min första blogg!
Har inte riktigt bestämt mig för vad den kommer att handla om men var så säker den blir nog både pretantiöst och sliskigt.
Hmm...Det här är ju en stor dag egentligen som borde firas som en internationell helgdag, undrar vem jag ska prata med det om, FN kanske. Jag vill ju ändå ha medbestämanderätt till hur den ska firas och var den ska firas och om vi ska ha fyrverkerier eller bara tomtebloss.
Det blev verkligen mycket att tänka på nu!